Dan Constantinescu

11 MARTIE 2012

In toate materialele de prezentare este specificat faptul ca Centrul de Sanatate are o viziune holistica asupra sanatatii, adresandu-se in egala masura componentei fizice (trupesti), celei de natura psihica (mintala) si celei spiritual (duhovnicesti) – un “amanunt” peste care trecem deseori  prea usor.

In ceea ce ma priveste, am beneficiat din plin de toate cele trei axe terapeutice, intr-o imbinare care s-a dovedit a fi nu doar agreabila pe tot parcursul sejurului petrecut la Podis ci si eficienta sub aspectul rezultatelor obtinute.

Pentru ca am ajuns aici cu nedorite “recorduri” in materie de colesterol si trigliceride, iar la plecare am trait satisfactia de a vedea cum analizele mele au rezultate normale sau in buna parte ameliorate.

Pentru ca am venit cu o depresie severa si cu o instabilitate emotionala de neinvidiat si am plecat linistit, cu zambetul pe buze si echilibrat emotional.

Pentru ca am adus cu mine teama de pedeapsa Divina, pe care am schimbat-o cu multumirea pentru harul mantuitor.

Si lucrurile bune nu s-au oprit aici.

La cateva saptamani, medicul de familie ma felicita pentru rezultatele analizelor periodice, “excelente in raport cu varsta dumneavoastra”.

Si spre sfarsitul aceluiasi an, intr-o noapte de toamna senina, cu sufletul revarsand de bucurie, cantam “este soare azi in viata mea”.

Nu-mi mai ramane decat sa adaug, la multumirile si respectful pe care-l datorez echipei de apostoli ai  sanatatii de la Centrul de Sanatate Podis, recunostinta si veneratia fata de Marele Medic si Vindecator sub a carui carmuire s-au petrecut toate aceste lucruri.

Prof. Univ. Dr. Dan Constantinescu

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена