Familia de Hillerin

07 MARTIE 2012

Blazon

Stimate Domnule Director,

Vă împărtășesc gândurile mele ca o destăinuire, o spovedanie, un act de recunoștință.Fiecare din participanți și-a format acum o imagine despre un loc care capătă greutate în evenimentele trecutului nostru.

Îi zicem simplu: PODIȘ. Câțiva dintre noi au gustat din amarul sănătății precare și au căutat cu disperare un remediu. Am colindat spitale şi ne-am îngrozit de scena decadenței umane.

Am ajuns întâmplător aici, fără recomandări, fără informații, fără să știm ce ne aşteaptă.Am avut un șoc. Am descoperit un loc pe pământul românesc care se rupe de tot ce știm și ne putem imagina. Un colț de lume unde omul a sfințit locul. Ce am găsit aici? Un hotel modern și decent. O curățenie sfidătoare mizeriei cotidiene. Un grup de oameni dedicați unei anume stări de bine, care nu se poate realiza decât cu zâmbet, prietenie, respect și entuziasm. Un grup sudat de aceleaşi imbolduri cu care nu am fost obișnuit. Profesionalism în detaliu, amabilitate înnăscută, dăruire necondiționată și umanism pur. Ne-am simțit primiți cu dragoste într-o familie unită, dedicată grijii aproapelui său. Modul în care am fost abordați, felul în care ni s-a vorbit, cum am fost ghidați şi introduși în lumea lor, gingășia gesturilor și respectul cuvintelor adresate, toate ne-au fascinat.

Niciodată până acum, nimeni nu s-a aplecat cu atâta seriozitate asupra mea, nu mi-a arătat atâta atenție. Mi-a vrut binele și mi-a înfrânt suspiciunile. Am observat că nimic nu este lăsat întâmplării. Totul este coordonat în disciplină și armonie. Aici am întâlnit oameni așa cum mi-aș fi dorit să fie și copiii mei: caractere remarcabile și prietenie frățească. Am fost îndrumați de sensibila veveriță-soră-şefă, m-am trezit mângâiat de vocea gingaşă a privighetoarei, am mâncat din palma părintească a gătitoarelor, am îndurat și m-am răsfățat sub mâna caldă a terapeutului-frate. Trupul şi sufletul ne-au fost eliberate de zgura și bezna în care ne complăceam.

Acum ne vine greu să plecăm acasă, să părăsim o oază a dreptei omenii și să privim lumea de afară cu ochii dinainte. Vom fi străini printre prietenii de acasă și vom tânji să revenim aici, acasă.

Nu găsesc cuvintele de mulțumire potrivite, nu știu cui să-i mulțumesc, fiindcă recunoștiința noastră o merită întreaga minune de aici, cu oamenii și anturajul ei, minune numită simplu: PODIȘ.

Vă mulțumim!

Primiţi, vă rog, Doamnelor/Domnilor, asigurarea distinsei noastre consideraţii.

Familia de Hillerin, Conte de Préssec (Franța)

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена