Fam. Olteanu Eugen

16 FEBRUARIE 2012

După două sejururi consecutive (22.01 – 16.02.2012) ne-am format o imagine deplină despre această instituţie medicală, împărtăşind gândurile noastre ca un act de respect şi recunoştinţă. Centrul de Sănătate Podiş, o oază de sănătate, face în mod evident excepţie de la regula generală întâlnită oriunde în România, capătă greutate prin concept, management şi aplicabilitate la modul superlativ. Primirea, modul de abordare, ghidarea, gestica, zâmbetul, amabilitatea, dăruirea necondiţionată, toate îmbracă de fapt respectul şi grija faţă de aproapele. Seriozitatea, responsabilitatea şi profesionalismul constituie emblema acestui loc binefăcător. Totul este coordonat în armonie. Un ambient care asigură liniştea trebuitoare pentru orice fel de tratament.

În acestă şcoală a educaţiei pentru sănătate, personalul bine informat foloseşte cele mai eficiente metode şi procedee pentru tratament şi conştientizarea nevoii de schimbare. Rezultatele actului medical de înaltă ţinută profesională nu întârzie a se arăta chiar la sfârşitul celor 11 zile şi, cu atât mai mult, după 22 de zile.

Secretul rezultatelor excepţionale se datorează în primul rând faptului că problematica complexă a sănătăţii este bine ancorată pe vertical! Nu, nu, aici nu este un joc al hazardului, ci toate se desfăşoară calculat, bine monitorizat, concertându-se o stare de bine, spiritual şi fizic, rar întâlnită. Managementul, recepţia, asistenta şefă, asistenţii medicali, terapeuţii, serviciul administrativ – contabilitate – caserie, gastronomia, toate îşi fac bine treaba. Nu întârzie ajutorul potrivit la vreme de nevoie.

Cel mai mare câştig a fost pentru noi, că aici am înţeles foarte bine ce vrea Dumnezeu de la noi, ca suflete scumpe înaintea Lui.

Sunt puţine mulţumirile noastre faţă de Dumnezeu şi faţă de toţi oamenii minunaţi de aici.

Familia Prof. Liliana şi Eugen Olteanu

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена