Prof. Univ. Horea Butnariu

22 NOIEMBRIE 2012

„În sejurul primelor zile de noiembrie am aflat ce-i „Podişul”:

Este ceea ce s-a putut crea numai cu ajutorul lui Dumnezeu !

Vacanţa la Podiş însemnează răstimp de identificare cu tot ce poate să ne aducă senin în viaţă. În mirific plai moldovean de zonă colinară, cu relief frământat, înălţimi împădurite dau înconjur platoului pe care-i edificat Centrul de Sănătate la care, păşindu-i pragul, devii component al unui colectiv în care interrelaţiile cristalizează aleasă solidaritate interumană.

Programul zilnic este ordonat prin prescripţii medicale elaborate individualizat pacienţilor, de corpul medical cu înalt prestigiu profesional, medici la fel de amabili ca întreg personalul angajat în activităţile de asigurare a alimentaţiei şi aplicarea complexelor proceduri terapeutice.

La Podiş te afli sub îngrijire fizică şi spirituală. Activităţile prescrise pacienţilor în programele zilnice excelează prin reale valenţe educative în spiritul armonizării vieţii în toate laturile sale.

Sunt falnice prelegerile cu deosebit de preţios conţinut informativ şi formativ axate pe principiul asigurării unei vieţi sănătoase.

„Podişul” este onorat de personalităţi ştiinţifice şi artistice de mare distincţie, care întregesc realizarea actului de informare şi înnobilare sufletească a prezenţei.

Odihna, alimentaţia şi munca sunt pietrele unghiulare ale perceptului de viaţă prosperă cu care plecăm la sfârşit de serie, dar şi dorinţa de a reveni şi altă dată la Podiş.

Prof. Univ. G&H Butnariu

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена