Ioan Paicu

Ioan Paicu 

Ma uit la clipul in care Sarah canta cu o mobilitate a trupului atat de fireasca de parca n-ar fi trecut prin incercarea cea mai grea. Da, Dumnezeu face cu adevarat minuni si astazi, dar le vedem numai atunci cand ne intereseaza, cand este vorba despre persoane pe care le iubim, pentru ca doar atunci ne concentram intens in rugaciune. Este evident (in evolutia sanatatii Sarei) ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile, dar mai cred ca a vindecat-o pentru ca Sarah este copilul Lui special. Pe deasupra, faptul ca s-a dus sa se recupereze la Centrul de Sanatate de la Podis a fost o alegere inteleapta. Acolo chiar se petrec minuni.
Am fost la Podis anul trecut (2014), in luna mai, impreuna cu Angelica, sotia mea. Eram prabusit de neodihna si lucrul acesta s-a vazut si in analizele care se fac in prima zi cand ajungi in Centrul de Sanatate. Zilele pe care le-am petrecut la Podis, procedurile intensive care mi-au fost recomandate, atmosfera cu totul speciala care m-a integrat si m-a remontat, oamenii minunaţi care formeaza personalul de la Podis, totul, dar absolut totul a contribuit la schimbarea radicala a starii mele generale. In 60 de ani de viata am fost in multe locuri, dar nicaieri n-am gasit atata prietenie dublata de profesionalism. Analizele finale s-au dovedit bune si ma simteam, la plecare, plin de energie si cu chef de viata, gata sa-i spun oricui "du-te la Podis si vei vedea minuni cu ochii tai!". Da, am vazut minuni la Podis. Un barbat a fost adus pe brate de rudele lui. Veneau de pe undeva din Oltenia. Dupa zece zile, a plecat pe picioarele lui, refacut. Un alt barbat, care a suferit un accident cerebral, nu se putea deplasa. Dupa cele zece zile de proceduri, putea merge singur, e drept, sprijinindu-se in baston. Am cunoscut acolo oameni care veneau an de an, altii chiar de doua ori pe an, ca sa aiba contact permanent cu metodele de stil de viata promovate la Centrul de Sanatate de la Podis. Din curiozitate de jurnalist, am stat de vorba cu unii dintre colegii de sejur care au fost de mai multe ori acolo. Toti, dar absolut toti erau incantati de tot ce poate oferi Podisul, iar unii mi-au spus ca daca n-ar fi descoperit la timp locul acesta minunat, cu oamenii lui calzi si prietenosi si cu principiile de sanatate, n-ar mai fi fost in viata.
Cred cu toata convingerea ca Domnul face minuni si astazi. Daca ar fi sa ne povesteasca chiar Sarah cat de bine i-a facut Podisul, am intelege o data in plus ca stilul de viata si mediul placut si armonios sunt esentiale. O, nu uit credinta! Dar cum sa fie altfel cand la Centrul de Sanatate de la Podis ai impresia ca esti intr-un colt de Rai?

Contact rapid

direct:    formular de contact
telefon:  0735.180.001
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Impresii

Ati fost la PODIS si doriti sa impartasiti experienta dvs?
Completati formularul de feedback!

naturalio.ro

Doriti sa achizitionati produse naturale?
Vizitati magazinul online naturalio.ro

София Дървен материал цени

София Дъски цена